Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
  Fromta

Fromta Bt.

Tel.: 06(70)573-8363
info@fromta.hu
 
Könyöklők és párkányokAblakba szerelhető légbevezetők • párásodás és penészesedés elkerüléséhez.
 • nyílt égésterű gázkészülékek és hagyományos tüzelőberendezések légellátásához.


Nyílászárók

Aluplast

A német, több mint 30 éves múltra visszatekintő Aluplast műanyag nyílászáró profilokból készült műanyag ablakok és ajtók a fokozott hőmérsékleti és időjárási viszontagságok és komolyabb igénybevétel vagy használat esetén is megállják a helyüket tartósságukat bizonyítva. Már megjelenésük is a tartósságot és a megbízhatóságot sugallja és nem utolsó sorban épületünk meghatározó dísze, valamint a tartóssága miatt ipari létesítmények és közintézmények megbízható nyílászárója lehet.
Az Aluplast profilból készült műanyag ablakok és műanyag ajtók horganyzott acélmerevítéssel készülnek a tokban és a szárnyban egyaránt. A kész műanyag ablakok hosszú távon is megbízható vasalatokkal vannak felszerelve, melyek alap esetben is tudják a résszellőző, valamint a hibás működést gátló, valamint szárnyráemelés segítő funkciókat.

Aluplast Ideal 4000


classic

round-line

soft-line

 • Légkamrák száma: 5
 • Gumitömítés: kettős körbefutó szürke EPDM
 • Beépítési mélység: 70mm
 • Üveg: 4-16arg.-4 Ug=1.0W/m2K de opcionálisan más, több rétegű üvegezéssel is.
 • Szín: fehér RAL9016 de opcionálisan elérhető több szín.
 • Hőátbocsátási tényezők 2 rétegű üvegezés esetén: Ug=1.0W/m2K,
  teljes szerkezetre vonatkozóan UW=1.23W/m2K,
 • Hőátbocsátási tényezők 3 rétegű üvegezés esetén: Ug=0.67W/m2K,
  teljes szerkezetre vonatkozóan: Uw=1.0W/m2K.

Aluplast Ideal 8000


classic

round-line

 • Légkamrák száma: 6
 • Gumitömítés: háromszoros körbefutó szürke EPDM
 • Beépítési mélység: 85mm
 • Üveg: 4-18-4-18-4 Ug=0.5W/m2K
 • Szín: fehér RAL9016 de opcionálisan elérhető több szín.
 • Hőátbocsátási tényezők: Ug=0.5W/m2K,
  teljes szerkezetere vonatkozóan Uw=0,9W/m2K

Színminták:

T-System

A T- System ablakok modern, Titánium technológiával készült nyílászárók, melyek 100%-os garantáltan ólommmentes PVC-ből készült műanyag profilból készülnek. A több mint 20 éves gyártói tapasztalatnak, valamint modern gyártási technológiának köszönhetően a műanyag ablakokat jellemzi a szinte láthatatlan hegesztés, valamint a profillal szinte egybeolvadó teljesen sík gumitömítés

A modern gyártási technológiának köszönhetően S osztályba (sugárzásállósági osztály = trópusi) sorolt T-System ablakok hosszú ideig megtartják magas fényű felületüket, az erős napsugárzás valamint az extrém környezeti hatások miatt bekövetkező felületi öregedésnek tökéletesen ellenáll. A műanyag ablakok készülhetnek fa hatású fóliázással is amik a precíz gyártásnak köszönhetően esztétikailag eredeti fa hatást keltenek.
A vasalati elemek nagy igénybevétel esetén is hosszú élettartammal biztosítják a tökéletes záródást, a műanyag ablakok alap esetben is rendelkeznek résszellőző, hibás működést gátló, szárnyráemelés segítő funkciókkal.

Bejárati ajtók

Műanyag bejárati ajtóink I. osztályú alapanyagok felhasználásával készülnek. A felhasznált műanyag profilok melyek falvastagsága 3mm, tökéletesen ellenállnak a magas UV sugárzásnak, valamint az extrém környezeti hatásoknak. A bejárati ajtók statikai stabilitása a tok és a szárnyprofilba rögzített horganyzott acél merevítéseknek, valamint a sarkokban található merevítéseknek köszönhető. A műanyag bejárati ajtó erős szerkezetének köszönhetően sokáig biztosítja megfelelő hőszigetelést. A hosszan tartó megfelelő működés a minőségi vasalatoknak köszönhető amelyek évek múltán is megfelelően működnek, biztosítva az ajtó tökéletes záródását.

Bejárati ajtóink alap esetben is 3 db 3 dimenzióban állítható ajtópánttal, 5 ponton záródó biztonsági zárral, kilincsgarnitúrával és cilinder zárbetéttel, valamint hőhídmentes alumínium küszöbbel vannak felszerelve. Az ajtókat egyéb kiegészítőkkel is szerelhetjük, mint oldal és felülvilágító, még nagyobb biztonságot szolgáló kampós vagy csapos rúdzárak, stb., A műanyag bejárati ajtó készülhet egy és két szárnyú kivitelben, kívül-belül színes változatban, üvegezett vagy üvegezetlen díszpanellal, egyedi üvegezéssel és egyedi osztású kivitelben.

További bejárati ajtók letöltése